Tuotteemme

Snacky-tuotteet valmistetaan ehdottoman ensiluokkaisista, laadukkaista ja kotimaisista raaka-aineista

Valikoimamme on laaja sisältäen 11 erilaista hampurilaista, joista jokaisen saa myös ateriana. Tuotteemme ovat muhkeita, reiluja, täyttäviä ja ennen kaikkea maukkaita!

Pihveissä käytämme ainoastaan täyslihatuotteita ja tomaattiviipaleet leikkaamme itse mehevistä pihvitomaateista. Hampurilaisen kruunaa Snackyn omalla salaisella reseptillä valmistettu kastike, joko Snacky Royal tai kalakastike. Jos kastike ei tunnu riittävän, muista pyytää ”tuplamälli” pientä lisämaksua vastaan. Kastikkeiden salaiset reseptit ovat samat kuin jo 80-luvulla ja ne ovat edelleen yhtä moitteettoman maukkaita.

Ranskalaisissa perunoissa käytämme erinomaisesti dippaukseen sopivia paksuja maalaisranskalaisia, jotka sisältävät vähemmän rasvaa (ja sekin sydänystävällistä), kuin perinteiset ohuet ranskalaiset. Nälkäinen tosimies valitseekin yli puolen kilon painoisen Heavy Monsterin, jonka täytteenä löytyy mm. kaksi jättisuurta 188 gramman pihviä!

Erikoisruokavaliot

Ranskalaiset valmistetaan omassa rasvassa, joten nekin ovat gluteenittomia. Mutta kalakerros-, kana- ja kasvis-hampurilaisen pihvit ovat paneroituja, joten niitä ei pystytä valmistamaan lainkaan gluteenittomana. Kaikki muut hampurilaiset voi tilata gluteenittomana.

Valmistamme gluteenittomat tuotteet aina yksilöllisesti huomioiden kaikkien raaka-aineiden puhtauden mahdollisten viljatuotteiden osalta. Hampurilainen valmistetaan gluteenittomista raaka-aineista, valmistuksessa käytetään vain tähän tarkoitukseen varattuja välineitä. Hampurilaisen sämpylä lämmitetään yksittäispakkauksessa.

Gluteenittomat tuotteet valmistetaan ja varastoidaan kuitenkin samoissa tiloissa gluteenia sisältävien tuotteiden kanssa, minkä vuoksi sekoittumisvaaraa on vaikea täysin ehkäistä.