Sebu ja Roope Snackylla.

Seiska: Vau, Susanna Indrén poseeraa alasti julkkiskalenterissa

Snacky 2014 –   Tallitytöt & renki –  kalenteria tähdittää liuta julkkiksia.

Kalenterin rohkeimmasta poseerauksesta vastaa näyttelijä ja Julkkis BB -tähti Susanna Indrén. Hän keikistelee heinäpaalin päällä täysin alasti!

Kalenterissa poseeraavat myös Hunks-tanssija Niko Nousiainen ja hänen vaimonsa, Bikini Fitness -maailmanmestari Sofia Ruusila-Nousiainen. Missikauneutta kalenteriin tuovat Laura AholaKristina KarjalainenSabina Särkkä ja Niina Lavonen.

”Julkkikset heittäytyivät rooleihin”

– Jokaisena vuonna työryhmämme on suunnitellut kalenteriin oman teemansa. Tulevan vuoden ratsastusurheilun maailmaan sijoittuvat kuvat ovat erittäin onnistuneet. Uskomme asiakkaiden palautteen kuvista olevan yhtä positiivista kuin mukana olleiden malliemme. Julkkismallimme heittäytyivät jälleen täysillä rooleihinsa. Tälläkin kertaa voimme kiitollisina todeta, että saimme mukaan juuri ne mallit joita toivoimme, Snackyn toimitusjohtaja Jukka Nieminen kertoo.

Vuoden 2014 kalenterin kuvasi Huippumalli haussa -sarjasta tuttu julkkiskuvaaja Sakari Majantie.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Vau-Susanna-Indren-poseeraa-alasti-julkkiskalenterissa-sexyt-kuvat/1022647