Sebu ja Roope Snackylla.

Seiska: Näin uhkealla kuvalla Meiju Suvas vei kalenterimallin tittelin!

Snacky-pikaruokaketju julkisti Helsingissä uuden Puumat ja kissat 2013 -kalenterin.

Iskelmälaulaja Meiju Suvas, 53, otti osaa tiistaina Helsingin keskustassa Aschan Cafe Jugend -kahvilassa pidettyyn Snacky-pikaruokaketjun uuden kalenterin julkistustilaisuuteen.

Meiju poseerasi kalenterissa itse viime vuonna, ja hän voitti kuvista järjestetyn Snacky Kalenterimalli 2012 -äänestyksen ylivoimaisesti. Hän sai voitto-otoksen nyt kehystettynä itselleen. Meijun kanssa Seiskalle poseerasivat Snackyn toimitusjohtaja Jukka Nieminen (vas.) ja tämän vuoden kalenterissa kohukaunotar Anu Saagimin kanssa esiintyvä Pete Seppälä.

Kuvaajana toimi viime vuonna sama mies kuin tänäkin vuonna, Suomen Huippumalli haussa -ohjelmastakin tuttu Sakari Majantie.

– Sakke on erinomainen kuvaaja. Tilanne ei ole mikään helppo, mutta hän sai minut rentoutumaan. Äänestäjille vielä kiitoksia, Meiju kertoi.

Meijulla on edessään mukavan työntäyteinen loppuvuosi. Hänet voi nähdä Teatteri Vantaan tilausohjelmistoon kuuluvissa Kuuma nakki- ja Viidenkympin villitys! -esityksissä, ja levyjenkin suhteen ilmoilla on uusia suunnitelmia.

– Lisäksi olen joulukuussa mukana Seiskan Bileristeilyllä, Meiju muistutti.

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a496938/nain+uhkealla+kuvalla+meiju+suvas+vei+kalenterimallin+tittelin/