Sebu ja Roope Snackylla.

Täällä voi nähdä vaalean missikaunottaren ottamassa aurinkoa

Krista Haapalainen

Missikaunotar Krista Haapalainen kertoi Voicelle kesäkuulumisiaan Snacky-pikaruokaketjun avajaisjuhlassa, jossa myös saksanhevonen poseerasi kameralle.

Tämän vuoden Miss Suomi -kisojen lehdistön ihannetyttö Haapalainen kertoo, että hänen kesänsä on vierähtänyt töissä ja etsiessä uutta yhteistä lemmenpesää hänen jääkiekkoa pelaavan poikaystävän Eetu Pöystin kanssa. Pariskunta asuu tällä hetkellä 27 neliön yksiössä Frantzenin aukion tuntumassa Helsingin Kalliossa.

– Meidän koti on pikkuruinen, mutta sinne on rakennettu parvi vessan ja keittiön päälle. Siellä on myös vanhan talon korkeat huoneet, kertoo Haapalainen.

Kaunotar tuskailee kotinsa säilytystilan puutteesta, sillä hän on joutunut tiivistämään entisen Turun kaksionsa nykyiseen yksiöön niin, että varastossa oleva kanahäkkikin pursuaa tavaraa. Haapalainen toivoo uuden kodin löytyvän vielä tämän kesän aikana ja sijaintina Kallio olisi napakymppi.

Haapalainen nimeää Torkkelinmäen lempipaikakseen Kalliossa, sillä siellä on hyviä auringonottopaikkoja. Kaikkien missibongareiden kannattaa siis pitää silmät auki Torkkelinmäellä kulkiessaan.