Sebu ja Roope Snackylla.

Missikaunottarella hurja työtahti: ”Vain viisi päivää lomaa”

Linnea Aaltonen.

Miss Suomi -finalisti Linnea Aaltonen kertoi Voicelle kesäkuulumisiaan.

Viime vuoden Miss Suomi -kisojen ennakkosuosikin kalenteri on ollut niin täynnä töitä, että suklaasilmäinen kaunotar on kerennyt lomailla vain viisi päivää kesällä. Lomapäivien veneily Turun saaristossa latasi kuitenkin nuoren neidon paristoja, sillä hän matkustaa tiuhaan Helsingin ja Tampereen välillä. Työn lisäksi Pirkanmaalla vetää neitoa puoleensa pitkäaikainen rakkaus.

Syksyllä Aaltosen työtahti ei ainakaan hellitä, sillä omien malli- ja juontokeikkojen lisäksi hän auttaa ja on henkisenä tukena Suomen Miss Globe -kisojen edustajille Kati Kokkoselle ja Riina Seisälle. Aaltonen myös hankkii sponsoreita ja tekee kisapukuhankintoja kilpailua varten.

– Juhlapukuliikkeillä on todella näyttäviä asuja, joita he lainaavat. Mahdollisesti suunnittelijat tekevät asuja myös erityisesti tyttöjä varten, selvittää Aaltonen pukuhankinnoista.

Nuori kaunotar aikoo matkustaa kahden paikkakunnan välillä myös syksyllä. Lisäksi Aaltonen odottaa seurustelun vuosipäivää poikaystävän kanssa.

The Voice: http://www.voice.fi/uutiset/viihde/missikaunottarella-hurja-tyotahti-vain-viisi-paivaa-lomaa/2/40679