Sebu ja Roope Snackylla.

Missikaunotar Sara Sieppi järjesti polttarit – zumbaa jalkapallo-ottelussa

Sara Sieppi Snackyn paidassa.

Suomen kauneimmaksi naiseksi viime vuonna kruunattu Sara Sieppi kertoi Voicelle kesäkuulumisiaan.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kertoo, että tänä kesänä hän on päässyt suunnittelemaan ensimmäistä kertaa elämässään polttareita ystävälleen. Aikaa ohjelman järjestelyihin olikin kylliksi, sillä missikaunokainen on kerrankin saanut nauttia kesästä ilman työkiireitä.

Sieppi matkusti häähumun keskelle viettämään polttareita kotikonnuilleen Tornioon. Siellä reilun kymmenpäinen ystäväporukka vietti yhden viikonlopun kestävät polttarit, joiden aikana polttaripoppoo juhli tanssimalla zumbaa paikallisessa jalkapallo-ottelussa ja heittämällä löylyä saunalautalla.

– Me kokeiltiin myös vesihiihtoa ja muita erilaisia aktiviteetteja, hymyilee Sieppi.

Syksyllä neitokaisen kalenteri on täpösen täynnä, sillä Sieppi aloittaa viisi kuukautta kestävät opinnot yksityisellä maskeeraaja-stylistikoululla ja samanaikaisesti kaunokainen käy myös kuvaus- ja promokeikoilla.

The Voice: http://www.voice.fi/uutiset/viihde/missikaunotar-sara-sieppi-jarjesti-polttarit-zumbaa-jalkapallo-ottelussa/2/40624