Sebu ja Roope Snackylla.

IS: Julkkikset paljastavissa kalenterikuvissa – katso!

Meiju Suvas

Laulaja Meiju Suvas, 52, ja muut tutut poseeraavat rohkeasti Snacky-pikaruokaketjun julkaisemassa vuoden 2012 Puumakalenterissa.

Puumakalenterissa tunnetut kypsät suomalaisnaiset keikistelevät näyttävissä kuvissa niukkoihin vaatekappaleisiin pukeutuneina. Mukana ovat Meiju Suvaksen lisäksi Kätkän siskokset Virpi ja Katja, näyttelijä Hannele Lauri, juontaja Annika Metsäketo sekä vuoden 2011 Miss XL Johanna Salminen.

Kalenterin kuvat otti maineikas valokuvaaja Sakari Majantie.

Suvas sanoo, että kalenterin kuvauksiin oli helppo lähteä mukaan.

– Sitä tehtiin hyvällä huumorimeiningillä, ja minulla oli kyllä vaatteita päällä, vaikka sitä ei kuvista niin hyvin ehkä huomaakaan, Suvas naurahtaa.

Hyvä syy Puumakalenterin kuviin oli myös Suvakselta tammikuussa ilmestyvä Yksi yö -sinkku, jonka sanoitukset liittyvät puumateemaan.

– Laulajanhan pitää tekeytyä aina monenlaisiin rooleihin. Mutta kyllä minua nuoretkin miehet lähestyvät, samoin kuin kaikki miehet ja naiset – lapsesta vaariin.

Suvaksen mukaan seksikkään kalenterin tarkoitus on kannustaa naisia arvostamaan omaa vartaloaan – oli ikä mikä tahansa. Iän myötä myös Suvaksen oma itsetunto on kasvanut.

– Tällaiset kuvat vaativat henkistä kanttia, mutta minulla oli hauskaa olla tekemässä niitä. Aina voisi olla toki nätimpi, mutta minä olen tyytyväinen itseeni ja minun on hyvä olla omassa vartalossani.

– Jokainen on varmasti iän myötä enemmän sinut oman vartalonsa kanssa. Nuorena sitä etsii itseään enemmän. Tärkeää on se, että itsellään on hyvä olla, on minkä kokoinen nainen tahansa. Itsensä ja vartalonsa hyväksyminen näkyy myös ulospäin, Suvas sanoo.

Snackyn toimitusjohtaja Jukka Nieminen halusi puuma-aiheella kokeilla jotain Suomessa ennen näkemätöntä.

– Kalenteriajatus kehittyi promootiotyttökalenterista Puumakalenteriksi, sillä kukaan ei ole vielä Suomessa sellaista tehnyt, Nieminen kertoo.

Mika Seppänen

IS- Julkaistu: 20.12.2011 07:33:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/julkkikset-paljastavissa-kalenterikuvissa—katso/art-1288436498825.html